top of page

HET ANKER, DE ELECTRONICAWINKEL VAN GRONINGEN. AL MEER DAN 50 JAAR EEN BEGRIP. 

Arrow Down

SERVICES

images.jpg

TECHNISCHE DIENST

Heeft u storing met uw wasmachine, droger, vaatwasser of inbouwapparatuur? Wij kunnen het verhelpen. Wij hebben een eigen technische dienst die regelmatig hun kennis op peil houden door verschillende trainingen te volgen. We werken snel en vakkundig. Voor sommige merken mogen we ook binnen de garantietermijn storingen verhelpen.

Bel ons op 050-5252103 

AEG 62800.jpg

INBOUWEN / MONTEREN

Wij bouwen uw nieuwe vaatwasser, koelkast, kookplaat of oven vakkundig in. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Water / gasleidingen kunnen we aanpassen. Aanpassingen maken in een keukenblad kunnen wij ook realiseren, afhankelijk van het materiaal van uw keukenblad.

Uw nieuwe tv kunnen wij voor u ophangen. Wij hebben verschillende soorten tv beugels op voorraad. Zelfs een draaibare beugel die via een app te bedienen is.

HetAnker.jpg

ONZE WINKEL

Wees welkom in onze winkel aan het Overwinningsplein 54 in Groningen.

Door onze ervaring en doordat we met de beste merken werken zijn wij de specialist in Groningen.

Onze openingstijden zijn:

ma: 13.00 - 18.00 

di:     9.30 - 18.00

wo:   9.30 - 18.00

do:   9.30 - 18.00

vr:    9.30 - 18.00

za:   9.30 - 17.00

SERVICES

OVER HET ANKER

Het Anker is al meer dan 50 jaar een begrip in Groningen. Wat ons uniek maakt is, dat wij een eigen technische dienst hebben. Wasmachine of droger defect? We repareren snel en vakkundig.

Ook voor inbouwapparatuur bent u bij ons aan het goede adres. Wij bouwen alle merken voor u in en kunnen kleine aanpassingen doen. Te denken valt aan een extra stopcontact plaatsen, gasleiding verleggen, wateraansluiting aanpassen of uw keukenaanrechtblad aanpassen zodat er een inductieplaat geplaatst kan worden. Dit is afhankelijk van het materiaal van uw blad.

Wij installeren ook uw tv. Kunnen de tv voor u ophangen en kunnen de tv aansluiten op uw geluidsinstallatie. Niet voor niets bestaan al meer dan 50 jaar! Onze service gaat verder. Wij geven de service die u zelf ook wenst te ontvangen.

ABOUT

1964

Opgericht

5

medewerkers

2018

Electroworld geworden

+50

Merken vertegenwoordigen we 

PROJECTS

ASSORTIMENT

CONTACT

CONTACT

Heeft u vragen?, neem gerust contact met ons op.

Ons telefoonnummer is 050-5252103

Of kom langs in onze winkel:

Het Anker

Overwinningsplein 54

9728 GV Groningen

bottom of page